Kaqun Kispest

Kaqun Kispest – Cím: 1195 Budapest, Jahn Ferenc u.62-66. Telefonszám: +36/1 282-9971 (156-os mellék)

 
A Kispesti KAQUN fürdő 2007 óta működik a Szent István Kórház Jahn Ferenc utcai (XIX. ker.) Rehabilitációs Osztályán. Kedves személyzetével, 4 káddal és pihenőrészleggel várja minden kedves vendégét, aki szeretné megtapasztalni az általános jóérzéssel párosuló testi – lelki harmónia érzését.
ScreenHunter 110 Apr. 17 11.11
Az ember és a víz kapcsolata olyan régi, mint maga az emberiség. A víz az élet nélkülözhetetlen eleme. Napjainkban a fürdőzés a relaxálás egyik fontos eszköze. Az 50 perces 38 fokos magas oxigén tartalmú vízben csökken az izmok feszültsége, simává, bársonyossá válik bőrünk tapintása, fokozódik a koncentráció, fizikailag és mentálisan is felfrissülünk. A KAQUN fürdő a jó kondíció elérésének egyik fontos állomása.
A KAQUN vizet ivó- és fürdőkúraként is ajánljuk, mert immunerősítő jótékony hatását klinikai vizsgálatok igazolják. A KAQUN víz segítségével igyekszünk megoldást találni az immunrendszer gyengeségéből eredő, illetve a testi – lelki egyensúly felbomlásából fakadó problémák kezelésére és megelőzésére. Ezen belül is elsősorban a betegségek kialakulásának a megelőzésére, az egészség megőrzésére helyezzük a hangsúlyt!
Cím:

Jahn Ferenc utcai Rehabilitációs Központ, Budapest 1195 Budapest, Jahn Ferenc u.62-66.

T: 061/282-9971   (156-os mellék) Nyitva tartás:    Hétfő – Péntek: 07:30 – 16:00

Megközelíthetőség:
Személygépkocsival
Budapest centruma felől az Üllői útról (Könyves Kálmán körúti kereszteződéstől számítva kb. 5km-re) jobbra nyílik a Jahn Ferenc utca.
 
Tömegközlekedéssel
M3-as metró, 42 –es villamos a Vass Gereben utcai megállóig.
 
“Kérjük, hogy amennyiben egészségpénztári megtakarítása terhére kíván nálunk szolgáltatást igénybe venni vagy vásárolni, előtte informálódjon az egészségpénztáránál az elszámolható költségekkel kapcsolatban. Köszönjük!”
Ha tetszett lájkold, oszd meg!
KAQUN Fürdők