Kaqun Kerepes

Kaqun Kerepes – Cím:  Kerepes, Szabadság út 102. Telefonszám: +36/28 481-062

Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy.
(Saint-Exupéry)

A víz az ember életében már évezredek óta szolgálja a test és a lélek megtisztulását. Mai felgyorsult világunkban az egészség mindennapjaink alappillére, ezért a betegségek megelőzése egyre nagyobb hangsúlyt kap 
életünkben. A szépség, a tisztaság, az egészség a harmonikus életvitel részét képezi. Ehhez a harmóniához szeretnénk mi hozzájárulni a lehető legtermészetesebb módon: a víz és az oxigén találkozásával a KAQUN technológia révén, mely egy kellemes 50 perces fürdőzéssel feledteti a hétköznapok kihívásait, gondjait. Vegyen részt ivó- és fürdőkúránkon és töltse fel szervezetét ÉLETELEM-mel!
 Fürdőklubunk 2002-ben nyitotta meg kapuit az egészségtudatos, testi – lelki – szellemi felüdülésre vágyók számára, akik a természetesség filozófiája szerint használják a KAQUN kúra nyújtotta lehetőségeket fiatalosságuk megőrzése érdekében, betegségek utáni gyorsabb regenerálódásra az immunrendszer erősítésén keresztül, a szervezet oxigénszintjének egyensúlyban tartására, a szabad gyök elfogó kapacitás növelésére, vitalitásuk fokozására.

Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg Ön is a KAQUN fürdő – és ívókúra hatását, vegye igénybe ingyenes orvosi konzultációnkat, ahol személyre szabott tanácsadással kísérjük végig terápiánkon. 
Igény estén szállást is tudunk biztosítani fürdővendégeink részére.

Címünk:         Kerepes, Szabadság út 102.
Telefon:         06-28/481-062
Nyitva tartás:  Hétfő -Vasárnap: 08:00-16:00

Megközelíthetőség:

Kerepes a Szilas-patak mellett, a 3-mas számú országút mentén helyezkedik el, Budapest közigazgatási határától kevesebb, mint 5 km-re.

Személygépkocsival:

Budapest felől: a várost a Kerepesi úton elhagyva a 3-mas számú főúton Kistarcsán át Kerepesre érve a Szabadság útjára érkezünk, ahol a főút jobb oldalán a 102-es szám alatt található a Fürdőkomplexum.

az M0-ás felől: a kistarcsai lejárón a 3-mas számú főútra Miskolc irányába kanyarodni, és Kistarcsán át Kerepesre érve a Szabadság útjára érkezünk, ahol a főút jobb oldalán a 102-es szám alatt található a fürdőkomplexum.

Tömegközlekedéssel:

Kerepes településre tömegközlekedéssel – a főváros irányából – Budapest Örs vezér térről Gödöllőre közlekedő BKV HÉV járattal 25 perc alatt juthat el a Tisztelt látogató. Gödöllő irányából szintén a HÉV biztosítja a leggyorsabb elérhetőséget. A szerelvények hétvégén óránként, hétköznap, csúcsidőben 15-20 percenkenként közlekednek. A menetrendet az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.
Hév menetrend
A VOLÁNBUSZ-keleti, gödöllői vonalán közlekedő- távolsági autóbuszai is érintik a települést.
Volánbusz menetrend

Ha tetszett lájkold, oszd meg!
KAQUN Fürdők